Welkom!


Deze weblog is niet bedoeld om kritiek te leveren op trouwlocaties, maar juist om de positieve punten te benadrukken.

Ik hoop dat het jullie helpt om een passende locatie uit te zoeken!

Als jullie willen, kan ik jullie ook verder op weg helpen met jullie bruiloft. Neem gerust een kijkje op mijn website. Klik hiervoor rechts op de pagina op mijn logo.

Direct contact of suggesties voor een te bezichtigen locatie? Mail naar info@weddingplannertogether.nl of bel 06-29430165.

vrijdag 27 januari 2017

Kasteel Heeswijk - Heeswijk-Dinther

Als je aan komt rijden, stokt je adem als je de puntjes van het kasteel boven de bomen uit ziet komen. Naarmate je dichterbij komt, wordt het alleen nog maar indrukwekkender...

 

Droom vast mee over hoe jullie trouwdag eruit kan komen te zien:

Welkom op Kasteel Heeswijk!

Jullie gasten worden door het personeel van het kasteel ontvangen bij de poort. Ze worden begeleid naar de brug waar ze jullie opwachten. In jullie trouwauto rijden jullie het terrein op en stappen vlak voor de brug uit.

Zien jullie je gasten hier al staan?

Tijd voor de ceremonie... Een voor een lopen jullie naar het altaar om elkaar het jawoord te geven en de ringen uit te wisselen.


Via de achterkant van de zaal worden de gasten begeleid naar het plein. Als iedereen vol spanning wacht op het moment om jullie te feliciteren, komen jullie via de grote deuren ook het plein op lopen. De prachtige bruidstaart wordt aangesneden en er wordt een toost uitgebracht op jullie, als man en vrouw!


Terwijl jullie foto's maken, leidt een gids jullie gasten rond in het museum van het kasteel. Als jullie allemaal weer samenkomen, maken jullie nog een tochtje met een fluisterbootje naar de molen.



Na deze tocht, heeft iedereen toch wel trek gekregen. Jullie begeven je met de gasten naar de kelder van het kasteel. Het diner wordt uitgeserveerd en jullie genieten van een heerlijke maaltijd.


Als het eten is gezakt en jullie je lekker hebben opgefrist en misschien wel een voetenbadje hebben genomen, is het tijd voor het grote feest! Jullie openen op de in jullie themakleur verlichte dansvloer met een prachtige openingsdans!


Wie lekker wil uitrusten met een drankje, kan lekker gaan zitten, maar is door toogjes nog wel verbonden met de dansvloer. De tafels zijn versierd met bloemen in jullie eigen themakleur.


Het laatste drankje wordt ingeschonken en helaas komt het feest ten einde.


Samen genieten jullie na van een fantastische en goed verzorgde dag bij Kasteel Heeswijk...


Het echte gevoel kunnen jullie maar op een manier krijgen, door gewoon eens zelf een kijkje te gaan nemen zoals ik heb gedaan. De eerste rondleiding wordt meestal gedaan door de eigenaar en daarna wordt het overgenomen door een vaste contactpersoon. Op jullie grote dag staat er een team klaar onder leiding van de party leider. Alle afspraken worden helder vastgelegd, zodat alles wordt uitgevoerd zoals besproken.


Nog een paar pluspunten:
- Via een offertesysteem op de website krijgen jullie direct te zien wat de kosten zouden zijn wanneer jullie kiezen voor Kasteel Heeswijk.
- Alle gasten krijgen op voorhand een link van Kasteel Heeswijk om de dinerkeuze door te geven en ook dieetwensen (ook heel handig als iemand zwanger is en het liever nog niet kenbaar maakt).
- Op het terrein is een invalidentoilet aanwezig, welke ook handig kan zijn voor de bruid, omdat bruiden nou eenmaal net iets meer ruimte nodig hebben.
- Ook is er ruimte voor kinderen om te slapen en ouderen die even wat rustiger willen praten. Wanneer jullie hier geen gebruik van willen maken, blijft de deur gewoon dicht, ook geen punt!
- Trouwen kan zowel in de zomer als in de winter en rond de kerstdagen is het ook helemaal in de kerstsfeer aangekleed.


Ook aan mijn contactpersoon, die vol passie over het kasteel kon vertellen, heb ik gevraagd wat Kasteel Heeswijk nou uniek maakt en daar kwamen de volgende kernwoorden naar voren:
- Wensen
- Samen
- Begeleiding

Het mooist vond ik nog hoe ze het omschreef:
"Voor een bruidspaar is het vaak de eerste en enige keer dat ze trouwen en ondanks dat we zo'n 100 bruiloften per jaar doen, behandelen we iedere bruiloft alsof het de eerste is en dus net zo uniek!"
Zo willen ze het dus altijd bijzonder maken voor ieder bruidspaar!

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar:
https://www.kasteelheeswijk.nl

Provincie Noord-Brabant


Samen zorgen voor een onvergetelijke dag!

www.weddingplannertogether.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je ook ervaring met deze locatie? Deel deze door hieronder een reactie te plaatsen!