Welkom!


Deze weblog is niet bedoeld om kritiek te leveren op trouwlocaties, maar juist om de positieve punten te benadrukken.

Ik hoop dat het jullie helpt om een passende locatie uit te zoeken!

Als jullie willen, kan ik jullie ook verder op weg helpen met jullie bruiloft. Neem gerust een kijkje op mijn website. Klik hiervoor rechts op de pagina op mijn logo.

Direct contact of suggesties voor een te bezichtigen locatie? Mail naar info@weddingplannertogether.nl of bel 06-29430165.

vrijdag 3 februari 2017

De Witte Holevoet / Huize Scherpenzeel - Scherpenzeel

Graag vertel ik jullie meer over De Witte Holevoet in samenwerking met Huize Scherpenzeel in Scherpenzeel. Met recht een veelzijdige trouwlocatie te noemen!

Huize Scherpenzeel

De Witte Holevoet

Huize Scherpenzeel wordt in de volksmond door de inwoners van Scherpenzeel “kasteel” genoemd. Deze term heb ik al snel overgenomen, dus zal je verderop in mijn blog ook best nog eens kunnen tegenkomen.


Voor de ceremonie zijn er vele mogelijkheden. Jullie huwelijk kan plaatsvinden in Huize Scherpenzeel. Dit is echt een plaatje om te zien! Jullie maken een entree met jullie trouwauto tot de brug van het kasteel. Via de grote ontvangsthal bereiken jullie de ceremoniezaal. 


Met vergunning kan er ook buiten worden getrouwd (zowel voor de ingang als op het gras). De Witte Holevoet kan dit voor jullie verzorgen. Het is een openbaar terrein, dus het kan zijn dat er een nieuwsgierige voorbijganger even mee wil gluren bij jullie ceremonie. Jullie zien er tenslotte op jullie mooist uit en trekken natuurlijk de aandacht. Dus kan je het ze echt kwalijk nemen? 

Foto van een buitenceremonie bij Huize Scherpenzeel
beschikbaar gesteld door de locatie

Aansluitend kunnen jullie op deze locatie lekker borrelen en/of dineren.




Trouwen kan natuurlijk ook bij De Witte Holevoet zelf. Bij mooi weer kunnen jullie trouwen in de besloten tuin van de locatie. Dit zorgt weer voor een intiemere bruiloft. De ceremonie kan plaatsvinden onder een grote tent of op het gras. 

Foto van een buitenceremonie bij de Witte Holevoet
beschikbaar gesteld door de locatie


Wanneer het weer toch niet zo mooi is als jullie hadden gehoopt en jullie toch buiten willen trouwen, borrelen en dineren, zit er aan de locatie ook een groot overdekt, verwarmd terras. Het moet wel heel slecht weer zijn, om niet dat heerlijke buitengevoel te kunnen ervaren!



Het avondfeest vindt altijd binnen plaats. Zo kan deze trouwlocatie, bijvoorbeeld door De Vriendelijke dj, zomaar worden omgetoverd tot een spetterend feest!

Foto beschikbaar gesteld door de Vriendelijke DJ
(ja, jullie foto's kunnen echt worden afgespeeld
op het dj meubel!)

Het feest kan tot in de kleine uurtjes doorgaan, maar ook hier wordt een keer het laatste drankje geschonken.


Gelukkig is er de mogelijkheid om te overnachten, want deze locatie beschikt over een aantal hotelkamers. Het leuke is dat jullie 's morgens samen met jullie gasten bij het ontbijt lekker kunnen nakletsen over jullie fantastische dag!

Verder draait het bij de Witte Holevoet om gastvrijheid en kwaliteit. Het personeel bestaat ook uit jongere medewerkers, welke zich gemakkelijk kunnen inleven in de bruidsparen van deze tijd.

 

Zoals bij iedere locatie heb ik ook aan deze locatiemanager gevraagd wat deze locatie nou uniek maakt:
Dit is een locatie waar je lekker een kasteel exclusief voor jullie zelf hebben en dus geen trouwfabriek. Verder kan alles, van BBQ tot 6 gangen diner.

Wat ik zelf heb ervaren in de praktijk is dat deze manager ook eerlijk aangeeft wat het beste bij de situatie of het onderdeel past. Soms zijn dat de luxe hapjes en op een ander moment is dat toch echt een bitterbal!


Dit alles is te boeken bij de Witte Holevoet. Voor meer informatie verwijs ik jullie naar:

Provincie: Gelderland

Samen zorgen voor een onvergetelijke dag!

www.weddingplannertogether.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je ook ervaring met deze locatie? Deel deze door hieronder een reactie te plaatsen!