Welkom!


Deze weblog is niet bedoeld om kritiek te leveren op trouwlocaties, maar juist om de positieve punten te benadrukken.

Ik hoop dat het jullie helpt om een passende locatie uit te zoeken!

Als jullie willen, kan ik jullie ook verder op weg helpen met jullie bruiloft. Neem gerust een kijkje op mijn website. Klik hiervoor rechts op de pagina op mijn logo.

Direct contact of suggesties voor een te bezichtigen locatie? Mail naar info@weddingplannertogether.nl of bel 06-29430165.

vrijdag 9 december 2016

Kasteel De Hooge Vuursche - Baarn

Als je aankomt bij het hek van Kasteel De Hooge Vuursche, wordt je overvallen door een "wow-gevoel" wat je niet snel meer loslaat. En dan is de fontein nog niet eens aan!


Wanneer je met de auto het terrein op komt rijden, weet je zeker dat je op de goede weg bent. Je rijdt onder een poort door naar de ruime parkeerplaats.


Voor het bruidspaar is er een speciale parkeerplaats.
Natuurlijk willen jullie veel meer mooiere plaatjes zien dan een parkeerplaats, maar toch vind ik dat net dat beetje extra geven.


Ook hier werd ik vriendelijk ontvangen in de feestzaal en stonden er lekkere hapjes klaar. Bij Kasteel de Hooge Vuursche willen ze vooral ontzorgen. Ze willen net als jullie dat jullie trouwdag perfect verloopt. Zij werken dan ook alleen met eigen catering en aangezien dit echt een culinair hoogstandje is, zou je ook niet anders willen!

Wat zij van veel bruidsparen te horen krijgen is dat het als heel prettig wordt ervaren om alles op dezelfde locatie de houden en het gevoel hebben echt even weg te zijn.

Wat maakt nou echt het verschil bij deze locatie? Natuurlijk de gastvrijheid, maar ook niet onbelangrijk: een stukje exclusiviteit. Je kunt hier niet gewoon terecht voor een bruidsreportage of ceremonie. Als je hier trouwt, weet je dat jullie samen met de gasten de enige zijn op jullie grote dag.

Hieronder een voorbeeldfoto van een ceremonie-zaal en een diner-zaal. Er kan in principe gedineerd worden tot 90 personen, maar zelfs voor meer personen zijn er mogelijkheden.



Deze locatie biedt ook talloze mogelijkheden voor een mooie bruidsfotoreportage, dus zelfs hiervoor hoef je het terrein niet af.
Aangezien het zowel binnen als buiten tijdens elk seizoen mooi is, ben je dus ook niet gebonden aan dat drukke 'trouwhoogseizoen' in de zomer.
Vanuit welke ruimte je ook naar buiten kijkt, het uitzicht is fantastisch!




Op deze locatie kan je ook blijven overnachten. Dit geldt voor de gasten, maar er is ook een bruidssuite aanwezig!


De volgende ochtend kunnen jullie met jullie gasten in de ontbijtzaal nog even lekker nakletsen over jullie fantastische dag!


Voor meer informatie over deze prachtige, luxe locatie in een bosrijke omgeving of om een afspraak te maken voor een bezichtiging, verwijs ik jullie graag door naar:
www.hoogevuursche.nl of telefoonnummer 035-5412541.

Provincie Utrecht

Samen zorgen voor een onvergetelijke dag!

www.weddingplannertogether.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je ook ervaring met deze locatie? Deel deze door hieronder een reactie te plaatsen!