Welkom!


Deze weblog is niet bedoeld om kritiek te leveren op trouwlocaties, maar juist om de positieve punten te benadrukken.

Ik hoop dat het jullie helpt om een passende locatie uit te zoeken!

Als jullie willen, kan ik jullie ook verder op weg helpen met jullie bruiloft. Neem gerust een kijkje op mijn website. Klik hiervoor rechts op de pagina op mijn logo.

Direct contact of suggesties voor een te bezichtigen locatie? Mail naar info@weddingplannertogether.nl of bel 06-29430165.

vrijdag 30 december 2016

Deining aan zee - Castricum

Zoals eerder beloofd op Facebook zou ik de mooie locatie Deining aan Zee in Castricum ook meenemen op mijn blog, dus bij deze. Op deze locatie heb ik gesproken met de zeer klantvriendelijke eventmanager, welke grote plannen heeft om deze locatie nog sfeervoller te maken!


Op het strand ligt het sfeervolle strandpaviljoen. Jullie kunnen hier dus ook OP het strand trouwen! Ze beschikken over een romantisch prieeltje en ze zorgen ook dat de gasten lekker kunnen zitten. Ze proberen altijd een deel van het strand vrij te houden, zodat jullie niet tussen de strandlakens trouwen.


Het voordeel is dus ook dat hier de gehele bruiloft op één locatie kan plaatsvinden. Of je nu kiest voor een diner of een bbq, alles is mogelijk. Speciale wensen vinden ze niet lastig, maar juist leuk. Willen jullie bijvoorbeeld hapjes uit de buitenlandse keuken laten terugkomen op jullie bruiloft, door je achtergrond of een favoriet vakantieland, ben je hier aan het juiste adres. Geen gewoon dessert, maar liever een fantastische ijsstaart? Ook hier wordt een mooie creatie van gemaakt. En ook niet onbelangrijk: ze hebben ook een breed scala aan dranken!



Op deze locatie hoeven jullie ook niet bang te zijn dat de kinderen zich niet vermaken. Ze hebben een fantastisch speelhuisje buiten op het strand, maar ook binnen een soort groot poppenhuis waar de kinderen zelf kunnen spelen. In de zomer staat er ook een springkussen en andere leuke activiteiten.


Volgend jaar wordt deze locatie ook nog in een heel nieuw jasje gestoken. Een van de feestzalen wordt bijvoorbeeld al ruimer. Het is helemaal de moeite waard om deze locatie tegen die tijd (nog een keer) te bezoeken!


Kiezen jullie ervoor om hier te trouwen? Dan mogen jullie gratis in het strandhuisje overnachten als ie er staat. Van het strandhuisje heb ik helaas geen foto, want die staat er niet in de winter (het is dus niet het speelhuisje van een van de foto's hierboven). Ook het strandhuisje wordt volgend jaar flink onder handen genomen. Dan wordt ie nog groter en nog sfeervoller!


Bij de vraag aan de eventmanager waar Deining aan Zee nou echt voor staat is:
- Bruiloft op maat
- Kindvriendelijk
- Meedenken

Wat ik naast bovenstaande punten een absolute topper vind, is dat je aan alles kan merken dat zowel de eventmanager als het overige personeel ook echt plezier hebben in hun werk!


Willen jullie vast de sfeer proeven? De hele winter kan je nog iedere woensdagavond stamppot eten voor maar € 1,-!!! Wel even van tevoren reserveren.


Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar:
www.deining.nl

Provincie: Noord-Holland

Samen zorgen voor een onvergetelijke dag!

www.weddingplannertogether.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je ook ervaring met deze locatie? Deel deze door hieronder een reactie te plaatsen!