Welkom!


Deze weblog is niet bedoeld om kritiek te leveren op trouwlocaties, maar juist om de positieve punten te benadrukken.

Ik hoop dat het jullie helpt om een passende locatie uit te zoeken!

Als jullie willen, kan ik jullie ook verder op weg helpen met jullie bruiloft. Neem gerust een kijkje op mijn website. Klik hiervoor rechts op de pagina op mijn logo.

Direct contact of suggesties voor een te bezichtigen locatie? Mail naar info@weddingplannertogether.nl of bel 06-29430165.

vrijdag 24 maart 2017

Studio 19C - Schalkwijk

Na echt een mooi stukje Nederland te hebben gezien, kwam ik uit bij Studio 19C in Schalkwijk.

Deze foto is aangeleverd door de locatie 

Ook als je bij de locatie bent aangekomen, voel je de natuurlijke schoonheden om je heen. Tijdens mijn bezoek stond het nog niet in bloei, maar zelfs dan heb je al een aardig beeld hoe het hier in de bloeitijd uit moet zien. Misschien is het wel leuk om het verschil te laten zien.

Dit was tijdens mijn bezoek...

De foto van dezelfde plek in bloei en in opstelling is
aangeleverd door de locatie

Mochten jullie je afvragen waar die tafel nou is gebleven? Nou, die is gewoon op te pakken en op een ander stuk te plaatsen. Maar wat een wereld van verschil, toch?

In de achtertuin geldt hetzelfde, moet je kijken wat een verschil!


Deze foto van de boomgaard in bloei is
aangeleverd door de locatie

De natuur wordt ook echt bij de locatie betrokken en leent zich uitstekend voor een leuke fotoreportage. Als het donker is, zijn de boomgaard en de buitenserre prachtig verlicht.

Naast het natuurlijk schoon, heeft deze locatie uiteraard nog wel meer pluspunten.
Bij Studio 19C krijg je een vaste contactpersoon toegewezen. Als jullie even vastlopen of nog even willen weten hoe het ook alweer zat, staan ze altijd voor je klaar! Ze willen graag dat jullie je op je gemak voelen.


In de kleine zaal is een open keuken waar het eten wordt bereid. Met een klein gezelschap krijg je dus echt het "live and cooking" idee. Wanneer het diner in een ander gedeelte plaatsvindt, zou je altijd even een kijkje in de "keuken" kunnen nemen. Deze ruimte kan bij grote of buitenfeesten worden gebruikt voor de kinderen, dat ze lekker een game- of speelruimte voor zichzelf hebben.


Bij de huur van de locatie zit ook de basisdecoratie van de bloemen. Ze decoreren het dan naar jullie eigen wensen en kleuren, welke passen bij jullie thema. De dag van tevoren mogen jullie al decoreren, zodat jullie dat niet gehaast hoeven te (laten) doen op jullie trouwdag zelf. Mocht de locatie een dag van tevoren in gebruik zijn voor een andere bruiloft of evenement, zal de locatie de decoratie zelf kosteloos op zich nemen als jullie het materiaal aanleveren!!!


Ook aan deze locatie heb ik gevraagd wat de locatie uniek maakt en het antwoord is:
Een ultieme beleving in een landelijke en ongedwongen sfeer. Open en eerlijk is ook een van de belangrijke kenmerken!


Voor meer informatie verwijs ik jullie graag naar:
www.studio19c.nl

Provincie: Utrecht

Samen zorgen voor een onvergetelijke dag!

www.weddingplannertogether.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heb je ook ervaring met deze locatie? Deel deze door hieronder een reactie te plaatsen!